Primeste gratuit ghidul tau de frumusete organica!

E-mail:

Abonare
Dezabonare

Ce subiecte te-ar interesa sa abordam in urmatoarele articole?

Beneficiile uleiului de cocos

Folosit atat in prepararea mancarurilor, cat si in cosmetice sau chiar si ca lubrifiant pentru motoare, uleiul de

Sursa: Flickr.com

Sursa: Flickr.com

cocos se inscrie in categoria uleiurilor cu multi-beneficii. Acestea se datoreaza prezentei anumitor acizi grasi saturati, care au proprietati antimicrobiene, antioxidante si antibacteriene.

Uleiul de cocos este preferat in general de catre sportivi sau de catre cei care tin o dieta, deoarece are mai putine calorii decat alte uleiuri. Grasimile continute se convertesc rapid in energie si reduc acumularea grasimii.

Iata cateva dintre modurile de utilizare ale uleiului de cocos, care iti sunt la indemana:

• Ingrijirea parului : Uleiul de cocos este una dintre cele mai bune variante de hidratare a parului. Ajuta in cresterea podoabei capilare si ii ofera un plus de stralucire. Un masaj regulat al scalpului folosind ulei de cocos elimina matreata. Il poti folosi ca si balsam de par, impotriva firului de par uscat.
• Ingrijirea pielii: Folosit ca si ulei de masaj, hidrateaza puternic pielea si reduce cutele pielii, vizibile odata cu inaintarea in varsta.
• Ingrijirea dintilor: Uleiul de cocos faciliteaza absorbtia de calciu in organism si stopeaza caderea dintilor.
• Slabire: Uleiul de cocos este foarte eficient in scaderea in greutate si in cresterea metabolismului.
• Reducerea stresului: Aplicara uleiul de cocos pe frunte si maseaza usor. Te vei simti mai linistita imediat.
• Miscorarea riscului bolilor de inima, pancreas, ficat si rinichi, daca este folosit in alimentatie.
• Previne problemele digestive, daca este folosit in prepararea alimentelor.

Ti-a placut articolul? Adauga-l la favorite, ,
trimite-l unui prieten
sau aboneaza-te la RSS.

Te-ar mai putea interesa si :

  1. Cosmetice organice: adevarul despre sapunul organic
  2. Uleiul de cocos: trucuri homemade pentru o piele catifelata
  3. Uleiul de masline – 5 trucuri de frumusete

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>