Primeste gratuit ghidul tau de frumusete organica!

E-mail:

Abonare
Dezabonare

Ce subiecte te-ar interesa sa abordam in urmatoarele articole?

Beneficiile uleiului de cocos

Folosit atat in prepararea mancarurilor, cat si in cosmetice sau chiar si ca lubrifiant pentru motoare, uleiul de cocos se inscrie in categoria uleiurilor cu multi-beneficii.Acestea se datoreaza prezentei anumitor acizi grasi saturati, care au proprietati antimicrobiene, antioxidante si antibacteriene.

Prepara-ti singura balsamul de par

Iata o idee despre cum sa va preparati singure un balsam hranitor. Compozitia se adreseaza in special …